OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Specializovaný obor veřejného správního práva, který se zabývá ochranou osobních údajů fyzických osob. Ať už se jedná o Evropskou úpravu ochrany údajů ve formě přímo účinného Nařízení GDPR nebo o další Nařízení upravující správu dat a ochranu údajů fyzických osob např. v kyberprostoru, jsme připraveni Vám poskytnout veškeré služby s tím spojené.

 

Připravíme Vám smluvní podmínky zpracování osobních údajů, provedeme audit Vašeho aktuálního zpracovávání dat a údajů, nalezneme případná rizika a poradíme Vám, jak na ně reagovat a zabránit jejich vzniku. Nastavíme pravidla nakládání s údaji ve Vaší společnosti, proškolíme Vaše zaměstnance, pomůžeme Vám přijmout a implementovat nezbytná technická a bezpečnostní opatření. Jsme připraveni provést analýzu DPIA – tedy posouzení vlivu na ochranu osobních údajů – a poskytneme Vám i služby pověřence GDPR. Pomůžeme Vám vytvořit, aktualizovat a uchovávat Vaše záznamy o činnostech zpracování a budeme pro Vás sledovat aktuální vývoj rozhodovací praxe našeho i mezinárodních úřadů pro ochranu osobních údajů. Budeme Vás zastupovat při případném správním řízení zahájeném ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů. Poradíme Vám se zavedením pravidel a procesů spojených s užíváním cookies či užitím personalizovaných reklam před i po přijetí nového Nařízení EU e-privacy. Zodpovíme Vaše dotazy týkající se vedení e-shopů, sociálních platform, využití služeb přímého marketingu i zasílání obchodních sdělení.

Články z oblasti ochrany osobních údajů, které stojí za pozornost:

Nejčastější pochybení zjištění při implementaci GDPR

Novinky v ochraně osobních údajů aneb nařízení Evropské komise GDPR

BYOD z perspektivy GDPR

Rozhovor s Mgr. Danou Libochowitzovou o GDPR

Mgr. Dana Libochowitzová 

advokát a partner

univerzální právní praxe

Mgr. Lucie Šimková

právník

univerzální právní praxe

ak jelinek podpis_upraveno_edited.png
JELÍNEK & PARTNEŘI
ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ

Sídlo Pardubice:

Pardubice - Dražkovice 181

533 33  Pardubice

tel/fax:         +420 466 310 691

mobil sídlo: +420 724 794 986

e-mail:         advokati@advokatijelinek.cz

 

datová schránka: apkhs99

 

 

bankovní spojení: 281137002/0300

Pobočka Praha:

Truhlářská 1108/3

110 00  Praha 1

IČ: 28782917

DIČ: CZ28782917

Přesné souřadnice pro navigaci:

Pardubice: 49°59".645"N, 15°46".130"E

Praha: 50.0896242N, 14.4285942E

Pošlete nám rychlou zprávu!

© 2019 AK Jelínek & Partneři Veškerá práva vyhrazena! Vytvořil BorisSt. & MarVan